Działamy – działaj! Rozmowa z Karoliną Adamską - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2016)
– Samo myślenie o działaniu nie zmienia świata, zmienia go działanie. Dlatego trzeba działać i o to apeluję – mówi Karolina Adamska, prezes Fundacji Mam Marzenie, Lider Roku 2016 w Ochronie Zdrowia w kategorii działalność charytatywna.