Pomoc to nie tylko prezent Rozmowa z Agatą Młynarską - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2016)
– Pomaganie to rodzaj pogotowia, w którym jest się cały czas. Pomoc nie kończy się po wręczeniu prezentu choremu dziecku. Stąd tak ważna jest osobista relacja. Z pomocą trzeba się spieszyć – mówi Agata Młynarska, dziennikarka i gwiazda telewizyjna, która w konkursie Sukces Roku 2016 w Ochronie Zdrowia otrzymała nagrodę specjalną za działalność charytatywną: Ambasador Zdrowia.