Patrzeć na ręce doktorowi Google, a nie latać do Tate Modern Rozmowa z Agnieszką Sztyler-Turovsky - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2016)
– Nie latam na wernisaż do Tate Modern, ale zajmuję się tym, co dla każdego z nas jest najważniejsze – mówi redaktor Agnieszka Sztyler-Turovsky, szefowa działu Medonet i Onet Zdrowie, Lider Roku 2016 w Ochronie Zdrowia w kategorii media i PR.