O wzroście nakładów możemy zapomnieć - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2016)
No i kolejny rok mamy za sobą. Co przyniósł w zdrowiu? Czy zmieniło się na lepsze czy gorsze? Czego możemy oczekiwać w roku 2017? Zakładam, że te pytania nie były głównym przedmiotem dyskusji przy świątecznym stole czy podczas sylwestrowej zabawy. Myślę jednak, że mniej lub bardziej intensywnie zajmowały nas podczas ostatnich tygodni odchodzącego roku.