Sieciowe niepewności - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2017)
Od mniej więcej pół roku głównym tematem rozmów, dyskusji i publikacji o polityce zdrowotnej jest ustawa o sieci szpitali. Jaki powinna mieć kształt, jak powinna być napisana, jakie przyniesie skutki, a jakich nie?