Blisko, coraz bliżej... sieć szpitali - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2017)
Zbliża się moment przyjęcia przygotowanego przez Ministerstwo Zdrowia projektu ustawy wprowadzającego tzw. podstawowe szpitalne zabezpieczenie świadczeń opieki zdrowotnej, popularnie określane mianem sieci szpitali. Na czym polega projekt?