Kontraktowy niewypał - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2017)
Narodowy Fundusz Zdrowia zniknie, ale kontraktowanie nie zostanie w pełni zlikwidowane. Fundusz zajmie się tą sprawą jeszcze w tym roku. Co nam szykuje NFZ na odchodne?