Pieniądze albo… nic - Byszewski, Grzegorz (Menedżer Zdrowia, 2017)
Wzrost nakładów na ochronę zdrowia to temat banalny i oczywisty. Wydawałoby się, że nie ma o czym mówić. A jednak, jak pokazuje życie, rzeczy najprostsze są najtrudniejsze w realizacji. Dowodzi tego finalny kształt Wieloletniego Planu Finansowego Państwa na lata 2017–2020.