Skoordynowana kompleksowość przeciwłupieżowa - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2017)
Koordynacja, kompleksowość, wszystko w jednym i jedno we wszystkim. Wygląda na to, że czekają nas ciekawe czasy, w których pacjent z określonym schorzeniem będzie miał zapewniony dostęp do wszystkich niezbędnych świadczeń.