Medycyna przyszłości - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2017)
Można powiedzieć, że ilu jest przedstawicieli systemu ochrony zdrowia, tyle wizji albo… tyle braku jakiegokolwiek pomysłu na ochronę zdrowia. Dotychczasowe, trwające od ponad 20 lat, działania reformatorskie należy uznać za ważne, ale niezmieniające rzeczywistości i niewnoszące kluczowych przemian do systemu.