Najlepsi z najlepszych (Menedżer Zdrowia, 2017)
Prezentujemy wyniki Rankingu Szpitali i Oddziałów Szpitalnych 2017. Zestawienie zostało opracowane przez czasopismo „Menedżer Zdrowia” i Wydawnictwo Termedia na zlecenie tygodnika „Wprost”.