Od 25 lat dostarczamy Polakom innowacyjne leki Rozmowa z Joanną Drewlą, dyrektor generalną firmy Servier Polska Sp. z o.o. - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
Innowacyjność jest słowem kluczowym w działalności firmy Servier. To właśnie nowoczesność udostępnianych leków ma ogromne znaczenie i realnie wpływa na jakość życia i zdrowie pacjentów. Z drugiej strony innowacyjność to konieczność ciągłego i konsekwentnego rozwoju. Firma Servier od lat przyczynia się do postępu medycyny w wielu obszarach terapeutycznych. Czy jest to trudne w dzisiejszych czasach? Odpowiada dyrektor Joanna Drewla.