Czy duży powinien móc więcej? - Fałek, Artur (Menedżer Zdrowia, 2017)
Ustawa z dnia 25 maja 2017 r. o zmianie ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych oraz niektórych innych ustaw wprowadziła nowy zakres świadczeń gwarantowanych – ratunkowy dostęp do technologii lekowych. Co ułatwią zmiany, a co utrudnią?