Ubezpieczenia wzajemne – sprawdzony model biznesowy Rozmowa z Rafałem Kilińskim - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2017)
– Ubezpieczenia wzajemne pozwalają na lepsze zarządzanie ryzykiem, optymalizację kosztów kontraktów i skrócenie czasu zawierania umów. Pewnym ryzykiem można się podzielić z członkami – mówi Rafał Kiliński, prezes zarządu Towarzystwa Ubezpieczeń Wzajemnych PZUW.