Hospital & Healthcare Management 2017 (Menedżer Zdrowia, 2017)
Konferencja w Warszawie: kilkuset menedżerów, przedstawiciele Ministerstwa Zdrowia i Narodowego Funduszu Zdrowia, wybitni polscy specjaliści i doradcy z Holandii – wszystko pod patronatem ministra zdrowia.