Jednoramiennie znaczy po łebkach - Moćko, Paweł; Tomassy, Justyna; Lasota, Katarzyna; Augustyńska, Joanna (Menedżer Zdrowia, 2017)
Europejska Agencja do spraw Leków ( European Medicine Agency – EMA) w 2016 r. dopuściła do obrotu 23 produkty lecznicze stosowane we wskazaniach onkologicznych i hematologicznych, w tym 11 o statusie sierocym. Czy przyjrzała się nowym produktom należycie?