Telewizja na miarę przyszłości - z o.o., Zespół Neosystem sp. (Menedżer Zdrowia, 2017)
Nowoczesna służba zdrowia nie istnieje bez technologii. Najnowszy sprzęt diagnostyczny pozwala wcześniej wykryć choroby i skuteczniej je leczyć. Osiągnięcia naukowców wspierają praktycznie każdą dziedzinę leczenia: od profilaktyki po specjalistyczne operacje. Dlaczego więc nie wprowadzić najnowocześniejszych rozwiązań także tam, gdzie pacjenci dochodzą do siebie po zabiegach i leczeniu, czyli w szpitalnych salach?