Jesienna dogrywka - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2017)
Po zakwalifikowaniu szpitali do sieci pojawia się wiele pytań o los placówek, które do niej nie weszły. Przeprowadziliśmy analizę zabezpieczenia w ramach sieci szpitali, wskazując procentowy udział liczby podmiotów zakwalifikowanych do sieci w stosunku do tych, które znalazły się poza siecią.