Tajemnice ryczałtu - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2017)
Mijają wakacje, do dnia zero pozostaje coraz mniej czasu. Powoli, acz sukcesywnie odsłaniają się przed nami kolejne tajemnice ryczałtu, który ma zdefiniować na nowo zasady finansowania lecznictwa szpitalnego w Polsce.