Ranking najbardziej wpływowych polskich onkologów (Menedżer Zdrowia, 2017)
Przedstawiamy raport „Najbardziej wpływowi polscy onkolodzy”. Analiza powstała na podstawie Web of Science-Core Collection , czyli bazy danych tworzonej przez Thomson Reuters, która indeksuje kilkanaście tysięcy czasopism, monografii oraz materiałów konferencyjnych. Z raportu wynika, że najbardziej wpływowym onkologiem jest prof. Jan Lubiński, który wyprzedza prof. Jolantę Lissowską i prof. Cezarego Szczylika.