W cieniu komentarzy do komentarzy - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2017)
Trudno w osiemnastym dniu protestu rezydentów pisać o czymś innym. Mało kto jednak zauważył, że to także dziewiętnasty dzień obowiązywania sieci szpitali, a milczenie mediów na ten temat można odebrać zgodnie z zasadą pas de nouvelle, bonne nouvelle – napisał minister zdrowia. W tekście odpowiada też na pytanie, co z postulatami młodych lekarzy.