Wybrańcy i odtrąceni - Mołdach, Robert (Menedżer Zdrowia, 2017)
Przedsiębiorcy działający w ochronie zdrowia sobie poradzą, nawet jeśli będą musieli za to zapłacić niemałą cenę. Należy żałować pacjentów, którzy poniosą największy koszt zmiany systemu.