Ekonomia, głupcze! - Rozwadowski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2017)
Służba zdrowia nie może być nastawiona na zysk i musimy odejść od jej ekonomizacji – mówi premier. Powtarza te słowa za politykami z tej i poprzednich ekip. Tyle że brak ekonomii prowadzi do marnotrawstwa i nieefektywności. Nie powinno być zgody na odejście od zasad ekonomii.