Ile powinni zarabiać rezydenci? - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2017)
Temat rezydentów jesienią tego roku stał się i polityczny, i społeczny, i medialny, i… pełen emocji. Rezydenci zrezygnowali wprawdzie ze strajku, ale nie z protestu. Temat ich zarobków z pewnością wróci, i to szybko.