Plan Koronkiewicza - Koronkiewicz, Andrzej (Menedżer Zdrowia, 2017)
Według obiegowych opinii za pomocą statystyki można udowodnić wszystko w zależności od zapotrzebowania różnych grup interesów. I tak się niestety często zdarza. Andrzej Koronkiewicz przedstawia autorską propozycję obiektywnego i wyczerpującego wzoru sprawozdania jednostki lub komórki organizacyjnej z działalności podstawowej w zakresie świadczeń opieki zdrowotnej w rodzaju leczenie szpitalne.