Równi i równiejsi - Łach, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2017)
Zdrowia kupić się nie da, ale świadczenia zdrowotne, które służą jego poprawie – już tak. Co jeszcze możemy zrobić na poziomie makrospołecznym, aby skutecznie niwelować nierówności w zdrowiu?