Zdrowie+ - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2017)
24 listopada Sejm 436 głosami posłów wszystkich ugrupowań (przy jednym głosie sprzeciwu i jednym wstrzymującym się) przyjął kolejną nowelizację ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych. Przyjmowanie ustaw taką większością, zwłaszcza po burzliwej debacie zarówno w komisji, jak i na posiedzeniu plenarnym, nie zdarza się często.