Wielkie porządki Rozmowa z Konstantym Radziwiłłem, ministrem zdrowia - Michalak, Janusz; Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2017)
– O ile sytuacja finansowa państwa się nie pogorszy – a wszystko wskazuje na to, że będzie się poprawiać – środków przybywać będzie szybciej, niż przewiduje to ustawa – mówi Radziwiłł.