Rola farmaceuty szpitalnego w procesie oszczędności szpitala Rozmowa z Witoldem Juchą - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2017)
– Przy zakupie leku trzeba pamiętać, że zamawiający ma prawo kupić to, co chce, a nie to, co zechce sprzedać firma. A w celu ograniczenia wydatków można szukać alternatywnych produktów i metod – mówi mgr Witold Jucha.