Wyznaczyliśmy priorytety - Leśniewski, Bartłomiej; Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
Będą zmiany w sieci. Możliwe, że ustawowe. To jeden z pierwszych wniosków z konferencji Priorytety w Ochronie Zdrowia 2018. Zmiany te zapowiadał podczas naszej konferencji Andrzej Jacyna, p.o. prezes NFZ. – Ocena zostanie dokonana w lutym czy marcu. Musimy przygotować zmiany, które wejdą w życie od 1 lipca. Być może będą to też zmiany ustawowe – mówił.