Sukces Roku 2017 w Ochronie Zdrowia - Leśniewski, Bartłomiej; Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
Podczas gali na Zamku Królewskim w Warszawie laureaci konkursu Sukces Roku 2017 w Ochronie Zdrowia otrzymali nagrody z rąk wiceministra zdrowia Marka Tombarkiewicza. W tym roku przytłaczającą większość nagrodzonych stanowiły kobiety.