Bez złudzeń - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2018)
Usiadłem do komputera z zamiarem podjęcia próby analizy wyzwań stojących przed nowym ministrem i oceny sytuacji po latach rządów ministra Radziwiłła. Usiadłem, by po chwili zastanowienia stwierdzić, że nie ma to większego sensu – pisze w felietonie Jakub Szulc.