Reformy, reformy… - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2018)
Polska wprowadza kolejne rozwiązania zwiększające odpowiedzialność państwa za system i przyjęła oczekiwany, gwarantowany ustawą wzrost publicznych nakładów na zdrowie. Potwierdzeniem poprawności reform jest rosnąca od dwóch lat (niestety nadal bardzo niska) pozycja Polski w rankingach.