Cicha rewolucja w POZ - Aleksandrowicz, Iwona Magdalena (Menedżer Zdrowia, 2018)
Nowe rozwiązania prawne wprowadzone ustawą o POZ będą miały przełożenie nie tylko na sposób realizacji świadczeń przez lekarzy, lecz także na zmiany w pracy pielęgniarek i personelu administracyjnego.