Sukces przynosi nowe wyzwania - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2018)
Jak choroby śmiertelne zamieniać w przewlekłe, a przewlekłe w uleczalne – podczas III Międzynarodowego Forum Medycyny Personalizowanej lekarze, pacjenci i decydenci wspólnie zastanawiali się, jak wykorzystać szanse, które daje nam ta szybko rozwijająca się koncepcja medycyny.