O zarządzaniu ryzykiem, monitoringu zdarzeń niepożądanych i 20 latach doświadczenia Rozmowa z Rafałem Holanowskim, prezesem Supra Brokers S.A. - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
– Obsługa 30% polskich szpitali oraz blisko 20 lat doświadczenia pozwoliły nam uzyskać pozycję najbardziej doświadczonego podmiotu, który dzisiaj nie jest już skupiony tylko na serwisie brokerskim – mówi Rafał Holanowski.