Wejście smoka (Menedżer Zdrowia, 2018)
Chińska ochrona zdrowia na pewno nie może uchodzić za wzorcową, ale sposób, w jaki Chińczycy wzięli się do jej naprawiania, robi wrażenie. I wiele się możemy od nich nauczyć. Stąd pomysł na Polsko-Chiński Szczyt Zdrowia, współorganizowany przez „Menedżera Zdrowia”, Termedię i Polską Federację Szpitali.