Więcej, szybciej, lepiej Rozmowa z Filipe Simoesem de Almeidą - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
O modelu biznesowym, który łączy interesy podmiotów medycznych i pacjentów, mówi Filipe Simoes de Almeida, członek zarządu Future Healthcare.