Nowości w dziedzinie antybiotykoterapii. Część III – bakterie beztlenowe, pałeczki Gram-ujemne i drobnoustroje atypowe - Drzewiecki, Artur; Bulanda, Małgorzata (Przewodnik Lekarza/Guide for GPs, 2005)
W tej części naszej pracy zostały omówione nowości w dziedzinie antybiotykoterapii dotyczące zwalczania pałeczek Gram-ujemnych, beztlenowców i drobnoustrojów atypowych.