Gdzie są chłopcy (i dziewczęta) z tamtych lat - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2018)
Kariera lekarza, naukowca, organizatora, polityka na najwyższym szczeblu. Różnie się układają losy ministrów zdrowia, szefów NFZ, luminarzy z dawnych lat. W poprzednim numerze Wiktoria Lipiec w materiale „Co u pana słychać, panie ministrze”, przedstawiła część dalszych karier eksministrów. Wracamy do tego materiału, uzupełniając go o nowe sylwetki.