Jakość po kanadyjsku - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2018)
Podczas gdy w Polsce ciągle zastanawiamy się, jak zapewnić w ochronie zdrowia odpowiednią jakość, podobne systemy już dawno funkcjonują na świecie. Jak to się robi w Kanadzie?