Antyszczepionkowcy mnie wkurzyli Rozmowa z Dawidem Ciemięgą, pediatrą z Centrum Medycznego Paprocany w Tychach - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
– Oficjalnie dementuję: nie mam jachtu, nie przychodzą do mnie przedstawiciele handlowi z walizkami pieniędzy, nie dostaję wynagrodzenia za udzielanie wywiadów – mówi Dawid Ciemięga.