Przeszliśmy kryzys, ale znów się udało Rozmowa z Joanną Sadzik, prezes Stowarzyszenia Wiosna, organizatora akcji Szlachetna Paczka - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2018)
– Wolontariusze to lokalni herosi, bohaterowie Paczki, jej serce. Aktywni, dynamiczni, sprawczy, niezgadzający się na rzeczywistość, w której rządzi obojętność i dystans. Po prostu lubią ludzi i pokazują to poprzez działanie – mówi Joanna Sadzik.