Jak wybieraliśmy (Menedżer Zdrowia, 2018)
Laureatów konkursu Sukces Roku 2018 w Ochronie Zdrowia wybiera kapituła złożona z wybitnych postaci polskiej ochrony zdrowia. Zasiadają w niej przedstawiciele medycyny i wszystkich nauk niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania opieki zdrowotnej – prawa, ekonomii, zarządzania, marketingu, komunikacji społecznej.