Kto zyska, kto straci na lekach z importu - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2019)
„Polityka lekowa państwa na lata 2018–2022” została przyjęta przez rząd 7 grudnia 2018 r. Czy sprawi, że Polacy zyskają dostęp do leków innowacyjnych po przystępnej cenie? Czy zabezpieczy kraj przed tanim importem z Chin, których fabryki pozostawiają czasem wiele do życzenia?