Jaką formę działalności leczniczej wybrać? - Błońska, Monika (Menedżer Zdrowia, 2019)
Prezentujemy charakterystykę najpopularniejszych form prowadzenia działalności w wypadku podmiotów medycznych, a także – wspólnie z Mariański Group Kancelaria Prawno-Podatkowa – wskazujemy ich wady i zalety.