VATrix systemowy - Kulerski, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2019)
Przeszło rok temu na łamach „Menedżera Zdrowia” ukazał się artykuł autorstwa mojego i Jana Orgelbrandta pt. „Nauka odliczania” dotyczący funkcjonowania podatku VAT w systemie finansowym szeroko rozumianej ochrony zdrowia. Czy cokolwiek się od tego czasu zmieniło?