Medycyna oparta na wartościach Rozmowa z Beatą Jagielską - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2019)
– Powinniśmy nauczyć się rozmawiać o cenach nie tylko leków tanich, ale także tych najdroższych, innowacyjnych – mówi Beata Jagielska.