Cena strachu - Fortak-Karasińska, Katarzyna; Kalicki, Michał (Menedżer Zdrowia, 2019)
Podwykonawca, zawierając umowę ze szpitalem, podpisuje klauzulę, że podda się kontroli NFZ. Ale gdy odmówi… płaci szpital. Lege artis. Jak się przed tym bronić?