Wolnoamerykanka - Strzesak, Erwin (Menedżer Zdrowia, 2005)
Dyrektorzy boją się komputerów, mimo że stały się one nieodłącznym rekwizytem każdego szpitala, który chce uchodzić za nowoczesny. Co gorsze – rzadko, który dyrektor wie, jak skutecznie wykorzystywać szpitalny system informatyczny.